Sunday 9 December 2012

Sacrificiul de Anna Carey (Recenzie)

Cartea a fost pubilcata de catre editura Leda si o puteti comanda de aici


IUBIRE, AVENTURĂ ŞI SACRIFICIU ÎNTR-O LUME DEVASTATĂ
Pentru prima oară de când a evadat de la Şcoală, Eve şi-a găsit pacea.
Locuieşte în Califia, un paradis pentru femei, la adăpost de soarta îngrozitoare care le aşteaptă pe orfanele Noii Americi. Dar siguranţa ei are un preţ: a fost obligată să-l abandoneze pe Caleb, singur şi rănit, la porţile oraşului. Când aude că acesta se află în pericol, încearcă să-l salveze, însă e prinsă şi dusă în Oraşul de Nisip, capitala Noii Americi.
Captivă între zidurile Oraşului, Eve descoperă un secret cumplit despre trecutul ei şi e forţată să se confrunte cu o crudă realitate. Aflând că iubitul ei este în viaţă, ea încearcă să evadeze pentru a fi împreună – însă consecinţele ar putea fi tragice. Şi atunci, trebuie să facă o alegere disperată, altminteri riscă să-l piardă pe Caleb pentru totdeauna.

NARAŢIUNEA ANTRENANTĂ, POVESTEA ROMANTICĂ ŞI FINALUL TULBURĂTOR
SUNT TOT ATÂTEA MOTIVE PENTRU CITITORI SĂ AŞTEPTE CU NERĂBDARE URMĂTORUL VOLUM AL SERIEI!


Recenzie: Sincer, n-are rost sa mai fac recenzia, cartea a fost dezamagitoare. TRISTA! O gasesc cei de la palat pe Eve si o captureaza, o duc la palat unde afla ca Regele nu vrea sa ii duca neamul mai departe, deoarece este tatal ei! Asta, a fost cam partea BOOM din carte... Ce ma dezamagit a fost partea cu Caleb, adica nu stiu, nu ma asteptam sa moara e prea tragic. Eve e obligata sa se casatoreasca cu Charles pentru al elibera pe Caleb, dar regele o minte cum ca l-a eliberat dar defapt il tine inchis, cand incearca sa evadeze este omorat. Si totul se termina trist. Mai este o bucatica de speranta in ultimele randuri dar nu vi-o spun sa nu va stric surpriza.

Parerea mea:
Sincer, v-am spus nu mia placut. Am sperat ca macar volumul 2 sa fie altfel decat primul dar, finalul e asemanator. Sper ca al 3lea volum sa salveze toata seria.

Personaj preferat: 
Charles, bietul de el cat putea sa spere ca Eve se va indragosti de el...

Nota: 3/5  (se  putea mult mai bine!)

No comments:

Post a Comment

Parerea ta conteaza! <3