Thursday 24 January 2013

Castigator concurs (+25 followers) Sorry!

Mii, mii, mii si mii de scuze! Tuta de mine a postat de dimineata doar un titlu de adormita ce era. Off, Lissa, Lissa... Vedeti ce face scoala din oameni?
Revenind la subiect.. Castigatorii concursului sunt aici. Nu vreau sa stric suspanus asa ca, va las pe voi sa vedeti!^^ Oricum, felicitari! Castigatorii sunt rugati sa trimita un mail cu adresa la amy.rockgirl@yahoo.com.
Sa va povestesc ce face Lissa la scoala... Citeste. A terminat "Fata si mare" si "Departe de lumea dezlantuita" acum s-a apucat de "Blestemul din Swoon". Are teste in curand + o grooaza de chestii de invatat... A, a venit sezonul olimpiadelor si Lissa tre' sa mearga si ea la ceva, nu?! Luni are olimpiada la romana. ^^+ Lissa se bate cu baieti sau, mai bine zis ii bate si le arunca mingile idioate din hartie pe geam.+ Lissei i se dau o groaza de teme +  a apucat-o indragosteala (e groazniccc! Not again, please!)=  O Lissa ciufuta + Fara timp de bloggareala
Dragilor, am inceput sa vorbesc despre mine la persoana a III-a. Nu stiu de ce, mi se pare mai ok. Tre' sa fug ma striga temele.... Pupicei, noapte buna si un lovely-weekend!

1 comment:

  1. Aww! :x deci nu poti sa-ti imaginezi cat de fericita pot fi acum :o de mult imi doresc cartea asta <3 si e si prima carte castigata de mine la vre-un concurs yaay \:d/ multumesc multumesc mult,imediat am sa-ti trimit adresa! :x :*

    ReplyDelete

Parerea ta conteaza! <3